Søgebegreb

Salgsselskaber

Vores globale tilstedeværelse med Schaeffler salgsselskaber er med til at sikre en vedvarende kommunikation med vores kunder. Det giver basis for hurtigst muligt at kunne tilpasse os kundernes krav og ønsker.

Schaeffler Technology Center
Schaefflers Technology Centers (STC) er vores lokale tekniske kompetencecentre med højt kvalificerede ingeniører. De tilbyder overalt i verden den samme høje standard, når det gælder tekniske løsningskompetencer på basis af vores brede produktprogram.

Schaeffler Technology Partner
Schaefflers Technology Partners (STP) tilbyder et kvalificeret produktprogram til mekatroniske enheder og totalløsninger til Schaeffler Technologies’ produktprogram inden for automatiserings- og transmissionsteknologi. Vores systempartnere rådgiver i hele processen fra projektering, engineering, produktion, montage og ibrugtagen til service. Når de rigtige produkter vælges og anvendes, opnås altid en optimal løsning.

 • Region

  • Region

   Del side

   Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies. Yderligere oplysninger

   Accepter