Søgebegreb

Salg

Kunden er i centrum: Vores succes er et resultat af vores kunders succes. Det betyder også, at vores salgsaktiviteter bygger på partnerskab. Vi tilstræber at yde den bedste service, herunder frem for alt inden for teknisk og forretningsmæssig rådgivning.

Vi er altid lige i nærheden

Et globalt netværk af nationale salgsselskaber, regionale afdelinger og tekniske repræsentanter er med til at sikre en vedvarende kommunikation med vores kunder. Det giver basis for hurtigst muligt at kunne tilpasse os kundernes krav og ønsker.

Partnerskabet er forankret i hele organisationen

Som partner inden for ingeniørvirksomhed og services mener vi at kunne hjælpe vores kunder til succes. Sammen med vores kunder ønsker vi at opnå de bedste resultater. Dette afspejler sig ikke mindst internt i organisationen.

Inddelingen i automotive, industri og handel samt yderligere brancheinddelinger er vores svar på de krav, markedet stiller i forhold til reaktionstid og fleksibilitet. Spørgsmål, informationer og ønsker fra vores kunder når hurtigt frem til de rette personer, som så kan træffe de rette beslutninger derfra.

Del side

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies. Yderligere oplysninger

Accepter