Leverandører

Vi er stolte af, at vi igen og igen kan begejstre vores kunder med nye ideer og unikke produkter

Vores garanti for succes er leverandører, som også forpligter sig. I samarbejde bestræber vi os på en konstant optimering af vores produkter; vi tager imod nye udfordringer og holder øje med vores produktionsomkostninger. På den måde er vi med til at sikre vores stærke position på markedet.

Vi vil yde vores bedste over for vores kunder - sammen med vores leverandører

Drivkraften er vores orientering mod vores kunder og målet om en konstant optimering af produktkvalitet og leveringsevne over for vores kunder i automobilindustrien. Det internationale indkøb i Schaeffler Group tager højde for de store krav, som vores kunder stiller til os, og er således en garant for den gode kvalitet.

Partnerskab er vejen til et godt forhold til vores leverandører

Vi vælger vores leverandører ud fra objektive og gennemtænkte kriterier og vurderer konstant leveringsevnen ud fra samme kriterier. Viljen til innovation hos vores leverandører fører til en konstant produktoptimering for fortsat at sikre og udbygge vores konkurrenceevne, hvad funktion, kvalitet og og pris angår. Vi er en fair og produktiv partner for vores kunder - dette commitment forventer vi også af vores partnere på det globale indkøbsmarked, som vi agerer på.

 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept