YDERLIGERE INFORMATIONER

Kunne I tænke jer at blive en af vores autoriserede leverandører?

Læs mere

 
Indkøbsorganisation

Indkøbsfilosofi

Schaeffler Groups succes er i høj grad afhængig af vores leverandørers kapacitet. Vores indkøbsafdelinger over hele verden er derfor hele tiden interesseret i at finde nye leverandører, som kan yde et effektivt bidrag til vores største mål om at forbedre vores kundetilfredshed.

Stærke samarbejdspartnere er især kendetegnet ved følgende ting:

Leveringssikkerhed

Fleksibilitet, pålidelighed og evnen til at løse problemer er nogle af deres styrker.

Omkostningsansvarlighed

En vigtig faktor i vores omkostningsberegninger er baseret på vores leverandørers prissætning. Vi forventer derfor en transparent prisdannelse.

Kvalitetsansvar

Leverandørens kvalitetsstrategi er baseret på princippet om "nul fejl" og en kontinuerlig forbedring af omkostninger, kvalitet, leveringstider og service. Der arbejdes efter principperne bag et nutidigt og effektivt kvalitetsmanagementsystem. Inden for bestemte brancher er en certificering efter ISO 9001, ISO TS 16949 eller AS 9000 en forudsætning for et samarbejde.

Miljøbeskyttelse

Vi stiller som mindstekrav til vores leverandører, at de overholder gældende love og regulativer. En certificering efter ISO 14001 og/eller EMAS (Eco Management and Audit Scheme) er ønskværdig og absolut essentiel for nogle brancher.

Samarbejde

Vi forventer kreative og innovative indkøbspartnere, der kan understøtte og hjælpe os med at udvide vores førende teknologiske position. De anvender forskellige værktøjer som f.eks. værdianalyse, standardisering, kan udvise teknisk spidsfindighed m.m.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept