Publikationer
 

Teknisk produktinformation | 2013-03
Lubrication of Rolling Bearings
Principles; Lubrication methods; Lubricant selection and testing; Storage and handling

 
Produkter & Services

Smøreteknisk rådgivning

Normalvis er kontakt en god ting. Men når det gælder rulningslejer, skal kontakten mellem to flader være så lille som mulig. Kontakt betyder friktion. Vores tribologiske afdeling forsker i, hvordan man kan eliminere friktionen og dermed formindske slitage. Så alt kører som smurt.

INA og FAG har stor ekspertise inden for smøremidler til rulningslejer. Vi kan tilbyde vores kunder en kompetent rådgivning omkring smøremidler til enhver anvendelse. Har vi ikke allerede et passende produkt, tester og udvikler vi et nyt smøremiddel. Du fortæller os, hvilke krav der stilles til din konstruktion, og vi fortæller dig, hvilket smøremiddel der egner sig bedst. Vi kan også undersøge, om den - måske dyre smøringløsning - du allerede bruger, kan erstattes af et tilsvarende og måske billigere smøremiddel. Hvad levetiden angår, kan vi også oplyse dig om den rette mængde smøremiddel; hvilke smøremidler der er biologisk nedbrydelige osv.

Som sagt ved vi noget om smøremidler. Denne viden kommer os til gavn i udviklingen af nye tribologiske løsninger. Allerede i dag kan vi tilbyde rulningslejekomponenter, som er forsmurt og som ikke skal eftersmøres. Og der kommer hele tiden nye til. Samarbejdet med store forskningsinstitutter og oliefirmaer giver gode synergieffekter.

Har du et tribologsik problem, står vi gerne til rådighed.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept