KONTAKT

Schaeffler Technology Center – Training

Industriestr. 2
97483 Eltmann
Tyskland

Tlf. +49 9522 71 503

Technical Training Centre
 
YDERLIGERE INFORMATIONER

Yderligere informationer (f.eks. ruteplan, certifikater) om kursusstedet i Eltmann finder du på Regioner.

 
Kurser

Kurser hos Schaeffler Group

 

Forhandlerkurser - koncept

At opnå kundens loyalitet kræver et forhold baseret på tillid. En kompetent rådgivning med fokus på kundens ønsker er i den sammenhæng en nødvendig forudsætning.

Denne filosofi danner grundlaget for det nye undervisningskoncept, som retter sig mod vores forhandlere. Kursusdeltagerne får det nødvendige kendskab til rulningslejer, hvilket gør dem i stand til at foretage det rette valg af leje i forhold til anvendelsessituationen. Denne baggrundsviden giver forhandlere en god støtte, når de står over for kunden og skal udvælge det leje, der lever op til kundens specifikke krav. Det handler dermed ikke kun om lejebetegnelser eller typer.

Vi kan tilbyde et samlet kursus om vores INA og FAG produktprogram, der kan inddeles i introduktion til produkter og anvendelse af rotative produkter. Den sidste dag afsluttes med en gennemgang af anvendelse af linearprodukter, hvilket alt i alt giver et godt produktkendskab.

På kurset kommer man naturligvis også omkring montage af linear- og rotative produkter. Derudover er der mulighed for at deltage på det anerkendte linearkursus eller forskellige kurser fra FAG Industrial Services. Man har også mulighed for at deltage i et praktisk kursus om ledlejer og dykke dybere ned i glidelejeverden.

Vores kurser skal ses som et tilbud til vores forhandlere. Vi forbeholder os retten til at aflyse et kursus på grund af for få tilmeldinger eller ved overbooking at afvise tilmeldinger. Derfor beder vi dig om at afvente bekræftelse på tilmelding. Derudover forbeholder vi os retten til at aflyse kurser uden videre forhåndsmeddelelse.

 
 
 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept