YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Kædestrammehjul / remspænderuller
 
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Spænderingslejer / spænderingslejeenheder / kædestrammehjul / remspænderuller

Kædestrammehjul / remspænderuller

Kædestrammehjul

INA kædestrammehjul kan anvendes som kædeføringer og returløbsenhed til rullekæder og kæder med bøsninger. De kan opstramme kæden og forbedre løbsforholdene ved høje belastninger og hastigheder.

De montageklare komponenter består af kædehjul og sporkuglelejer. Kædehjulene er lavet af stål , sinterjern eller kunststof (polyamid). Kædehjul i kunststof har et særligt roligt og støjsvagt løb.

Da inderringen i sporkuglelejet er bredere i begge sider, kræves der ikke yderligere afstandsringe.

I serien KSR..BO fastspændes inderringen ved hjælp af en spændering på akslen. I denne serie har lejets boring en plustolerance. Ved hjælp af denne kan der ved mellemstore belastninger og hastigheder anvendes ubearbejdede aksler med op til h9 ISO tolerance.

Remskiver

Remskiver er spændesystemer til remtræk og returløbsenheder. De kan:

  • forstørre omslyngningsvinklen på remtrækket og derigennem overføre en større effekt eller give mulighed for mindre dimensioner
  • kompensere driftsbetingede udvidelser af remmene
  • give mulighed for kortere afstande mellem akslerne
  • reducere slitage i remtrækket.

De montageklare komponenter består af dybtrukne, profilerede skiver i tyndpladestål, som er nittet eller svejset sammen samt af sporkuglelejer. Skader på remmen undgås ved hjælp af en ydre afrunding af skiveprofilen. På grund af tyndpladestålet er den roterende masse og evt. ubalance meget lille.

Serie A er egnet til kileremme; serie B til flad-, kile- og rundremme; serie D til rundremme samt stålwire og tovværk.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept