YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Rod ends
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Glidelejer

Glidelejer - specialløsninger

Specialløsninger til applikationer med større tekniske krav

I tæt samarbejde med vores kunder fra mere end 60 forskellige brancher i industrien udvikler vi hele tiden nye løsninger, som vi efterfølgende kan tilbyde som katalogprodukter. Ofte er der tale om montageklare komponenter eller komplette enheder.

 
 
 
 
 
Close

Den omgivende konstruktion tages med i overvejelserne, således at dyre ændringer i tilslutningskonstruktionen kan undgås, og den samlede løsning bliver kosteffektiv for kunden.

 
 
 

En bred vifte af Schaefflers tekniske ekspertise indgår i udviklingen af specialløsninger, eksempelvis:

Materialer og overflader
Hvis glidelejer skal anvendes i korrosive medier, arbejder vi med specielle materialer og vores egne coatings, som fx Corrotect®.

Tætninger
Vores glidelejer fås med RS-/TS-tætninger til meget forurenede omgivelser.

Tilstandsovervågning
Tilstandsovervågning er en pålidelig metode til på et tidligt tidspunkt at opdage skader på anlæg og dermed undgå ikke-planlagte driftsstop. Vi hjælper gerne med at finde den mest optimale løsning til anlæg og maskiner. Vi kan desuden tilbyde fjernovervågning fra vores autoriserede teleservice-center.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept