YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Spherical plain bearings
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Glidelejer - med minimal vedligeholdelse

INA ledlejer, ledhoveder

Vi sætter standard verden over med INA ledlejer - også med ledlejer, der kræver vedligeholdelse.
Schaeffler Group er en all-round leverandør i dette segment med et unikt udvalg af typer.
Moderne produktionsteknologier og en kvalitetsovervågningsprocedure, der er integreret i produktionsprocessen, sikrer, at kvaliteten hele tiden ligger på et højt niveau.

 

Ledlejer

Ledlejer består af inder- og yderringe med stål/stål- eller stål/bronze-kontaktglideflader og smøres via yder- og inderringen. De er især egnet til vekslende belastninger med slag- og stødlignende belastning og kan i nogen grad optage aksiale kræfter i begge retninger.

 
 

Vinkelkontaktledlejer

Vinkelkontaktledlejer består af inder- og yderringe med stål/stål-kontaktglideflader. De kan overføre bevægelser og kræfter med lavt moment, og man undgår derved bøjningspændinger af de forskellige konstruktionselementer.

 
 

Aksialledlejer

Aksialledlejer består af aksel- og husskive med stål/stål-kontaktflader. De kan optage aksiale kræfter og overføre bærende kræfter med lavt moment til konstruktioner, hvor aksialledlejer monteres.

 
 

Ledhoveder

Ledhoveder består af et ledstangshoved med et vedligeholdelseskrævende ledleje. De kan optage radiale kræfter i træk- og trykretning, kan overføre bevægelser og kræfter med et lavt moment, er egnet til vekslende radiale belastninger og i nogle tilfælde belastninger fra en side.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept