YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Spherical plain bearingsPlain bushes
Publikationer
 

Katalog | 2016-03
Plain Bearings
Spherical plain bearings Rod ends Plain bushes Thrust washers, strips

 
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Glidelejer - vedligeholdelsesfri

INA ledlejer, ledhoveder og glidebøsninger med ELGOGLIDE

INA har et omfattende katalogprogram med vedligeholdelsesfrie ledlejer i henhold til DIN ISO 12240. Forskellige glidelag sørger for, at vi kan levere en løsning, der passer optimalt til driftsbetingelserne i praktisk talt enhver applikation.

Ledlejer med ELGOGLIDE®:
Under navnet ELGOGLIDE® fører vi effektive og vedligeholdelsesfrie glidematerialer på PTFE-basis. Dette materiale er beregnet til fladetryk fra 1 til 300 N/mm2 dynamisk og er specielt velegnet til applikationer med minimal friktion.

Ledlejer med andre PTFE-glidelag:

PTFE-kompositmateriale til kompakte ledlejer fra 6 mm boringsdiameter, til fladetryk op til 100 N/mm2.

PTFE-folie til kompakte ledlejer i dimensionsrække K.

 

Ledlejer

Ledlejer består af inder- og yderringe med vedligeholdelsesfrie glidelag af ELGOGLIDE®, PTFE-kompositmateriale eller PTFE-folie. De egner sig godt til vekslende, dynamiske belastninger. Store ledlejer fra d = 320 mm hører ind under Schaefflers kvalitetsmærke X-life.

 
 

Vinkelkontaktledlejer

Vinkelkontaktledlejer består af inder- og yderringe med ELGOGLIDE®.
Ud over radiale kræfter kan de også optage større aksiale kræfter.

 
 

Aksialledlejer

Aksialledlejer består af aksel- og husskiver med ELGOGLIDE®. Store aksialledlejer fra d = 220 mm hører ind under vores kvalitetsmærke X-life.

 
 

Glidebøsninger

Glidebøsninger består af et støtteunderlag i stål med ELGOGLIDE®. Ud over drejende bevægelser optager de også aksiale kræfter og kan altså optage større kræfter end almindelige glidelejer.

 
 

Vedligeholdelsesfrie ledhoveder

Vedligeholdelsesfrie ledhoveder består af et ledstangshoved og et vedligeholdelsesfrit ledleje. De kan optage radiale kræfter i træk- og trykretning og egner sig til langsomme bevægelser med små eller mellemstore svingvinkler, til belastninger fra en side og i en vis grad til vekslende belastninger (med GE..-UK-2RS velegnet til vekslende belastninger).

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept