YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Friløbslejer
 
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Rulningslejer og glidelejer

Friløbslejer

Friløbslejer er envejskoblinger, der består af tyndvæggede, dybtrukne, hærdede yderkapper enten med glat overflade eller med roulletering, kunststofholder med integrerede fjedre og nåleruller. De overfører drejningsmomenter i én retning og er kompakte i konstruktioner. Friløbslejer fås med et smalt nåleleje integreret på hver side af friløbslejet.

Friløbslejer er meget nøjagtige, fordi nålerullernes individuelle fjedring sikrer, at der er vedvarende kontakt mellem aksel, nåleruller og yderkappe. De giver mulighed for høje koblingsfrekvenser på grund af deres lave masse, og fordi klemelementernes inertimoment som følge heraf er lavt. Desuden har de kun et lille friktionsmoment i friløbsretningen.

Friløbslejer har mange anvendelsesmuligheder, f.eks. i stepmotorer, som tilbageløbsspærre og i friløbskoblinger. Friløbslejerne overtager her hhv. koblings- og holdefunktionen.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept