Publikationer
 

Teknisk produktinformation | 2017-05
Deep Groove Ball Bearings Generation C
Single row

 
 

Brochure | 2017-01
FAG Generation C Deep Groove Ball Bearings
brochure

 
KONTAKT
 
YDERLIGERE INFORMATIONER

Du kan læse mere om de nye FAG sporkuglelejer - Generation C - på www.FAG-GenerationC.com

 
Sporkuglelejer

Generation C

Generation C - den nye standard for sporkuglelejer

50 % mindre støj og 35 % mindre friktion - med Generation C sætter FAG nye standarder for sporkuglelejer. Den markant større ydeevne skyldes bl.a. rulningselementernes optimerede oskulation på ringene, kuglernes høje kvalitet og de forbedrede løbebaneoverflader. Som noget nyt kan desuden nævnes de effektive HRS tætninger og den nittede stålholder. Samlet set giver det nye design mulighed for mere støjsvage konstruktioner, større effektivitet og større ydeevne ved høje omdrejningstal. Levetiden forlænges, samtidig med at energiforbruget reduceres væsentligt.

 

y: Støjniveau pga. vibrationshastigheden
1: Tidligere design
2: Generation C

 
 

50 % mindre støj

Sænk støjniveauet med Generation C

De største krav, der stilles til moderne sporkuglelejer, er optimale vibrationsforhold og et lavt støjniveau uden samtidig at reducere omdrejningstallet, bæreevnen og levetiden. Vi har analyseret årsagerne til støj ved hjælp af de nyeste analysemetoder. På baggrund af vores undersøgelser har vi ændret sporkuglelejets indvendige konstruktion, og på denne måde er den nye Generation C - FAG sporkuglelejer blevet designet.

 
 

x: Omdrejningstal
y: Friktionsmoment
1: Tidligere design
2: Generation C

 
 

35 % mindre friktion

Sænk energiforbruget med FAG sporkuglelejer - Generation C

Sporkuglelejer er kendetegnet ved et meget lavt friktionsmoment, og de egner sig derfor specielt til høje omdrejningstal. Ved hjælp af nye produktionsmetoder har vi forbedret løbebaneoverfladerne - gjort dem "glattere" - og optimeret oskulationen for dermed at reducere friktionen yderligere. Low friction: FAG sporkuglelejer - Generation C.

 

Robuste, pålidelige og holdbare

Forlæng levetiden med FAG sporkuglelejer - Generation C

Tætningen forhindrer snavs og fugt i at trænge ind i lejet og sørger for, at fedtet bliver inde i lejet. Tætnede FAG sporkuglelejer - Generation C - giver en perfekt balance mellem friktion og tætningsgrad. De er levetidsmurte med et kvalitetsfedt og egner sig til mellem eller høje omdrejningstal, afhængig af tætningstype. Prikken over i'et er den nye HRS tætning i Nitril-Butadien-Acrylonitril. Specielt ved høje omdrejningstal har denne tætningstype markant mindre friktionsmoment og varmeudvikling, end tilfældet er med den tidligere RSR tætning. Tætningsgraden er samtidig forbedret.

 

Produktprogram

FAG sporkuglelejer - Generation C - fås med en udvendig diameter på 26 til 90 mm. De fås med nittet stålholder som standard og med polyamidholder på forespørgsel. Du finder alle øvrige tekniske data om FAG sporkuglelejer - Generation C - i vores nye brochure TPI 165. På vores specielle Generation C website kan du læse mere om vores nye sporkugleleje.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept