YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Cylindriske rullelejer
 
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Cylindriske rullelejer

Cylindriske rullelejer med holder

 

Enradede cylindriske rullelejer med holder er lejer, der består af massive yder- og inderringe og cylindriske ruller. Yderringene fås med eller uden styrekanter på begge sider, inderringene har en eller to styrekanter eller ingen styrekanter. Rulleholderen forhindrer, at de cylindriske ruller berører hinanden under omdrejning.

Cylindriske rullelejer er meget stive, har stor radial bæreevne og egner sig til høje omdrejningstal. Lejer med efterbetegnelse E har optimeret rulledesign og derfor meget stor bæreevne.

Lejerne kan adskilles og er dermed lettere at montere og demontere. Begge lejeringe kan således forsynes med stramme pasninger.

Enradede cylindriske rullelejer med holder kan, afhængig af udførelsen, anvendes som frilejer, støttelejer og styrelejer.

X-life

Mange størrelser fås i X-life udførelse.
Lejer i X-life kvalitet har en lavere ruhed samt større geometrisk løbebanenøjagtighed end udførelser uden X-life. Derved er disse lejers bæreevne og levetid ved samme dimensionering større. I visse applikationer kan man derfor med fordel anvende en mindre lejestørrelse.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept