YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Cylindriske rullelejer
 
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Cylindriske rullelejer

Fuldradede cylindriske rullelejer med noter i yderringen

Cylindriske rullelejer med to noter i yderringen er fuldradede, toradede enheder, der består af massive yder- og inderringe med styrekanter, cylindriske ruller styret af kanten og gummitætninger.

Der er to noter i yderringene til låseringe. Inderringene er delt aksialt, 1 mm bredere end yderringene og holdes sammen af et stålbånd.

Styrelejer

Cylindriske rullelejer med noter i yderringen er styrelejer. Disse meget stive lejer optager store radial- og aksialkræfter i begge retninger.

Da det er fuldradede lejer, har de max. antal rulningslegemer og dermed maksimale dynamiske og statiske bæretal. På grund af de kinematiske forhold opnår de dog ikke de samme høje omdrejningstal, som der er mulighed for med cylindriske rullelejer med rulleholder.

Lejer til wireskiver.

Lejeringene kan let fastgøres aksialt ved hjælp af de to noter i yderringen. Dermed er lejerne velegnet til en lejring i wireskiver.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept