YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Aksial-vinkelkontaktkuglelejer
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Lejer til kuglegevindspindler

Aksial-vinkelkontaktkuglelejer

Der stilles specielle krav til lejer i kuglegevindspindler, som standardlejer ofte ikke kan opfylde optimalt på grund af deres produktdesign. INA og FAG har et stort udvalg af aksiale vinkelkontaktkuglelejer til vedligeholdelsesfrie lejringer eller lejringer med minimal vedligeholdelse, som er velegnet til de meget dynamiske driftstilstande i kuglegevindspindler, der er meget præcise, har stor bæreevne, stor stivhed, lav friktion, og som er lette at montere. Med dette højtudviklede produktprogram findes der en perfekt løsning til alle de tekniske og økonomiske krav, der stilles til lejringen i en kuglegevindspindel.

Flerradede udførelser

Aksiale vinkelkontaktkuglelejer fås som en-, to-, tre eller fireradede enheder, der er klar til færdigmontering. Lejerne er ikke-adskillelige og består af tykvæggede, geometrisk stabile yderinge, kuglekranse og inderringe, eventuelt todelte inderringe. I flere serier har yderringen gennemgående boringer, der gør det let at montere lejet i konstruktionen. Lejeringene er afstemt efter hinanden, således at der opnås en veldefineret forspænding, når ringene spændes op med en præcisionsmøtrik.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept