YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Lejehuse
 
Publikationer
 

Katalog | 2015-11
Bearing Housings
Split plummer block housings - Unsplit plummer block housings - Take-up housings - Flanged housings - Housings for specific industrial and railway applications

 
 

Teknisk produktinformation | 2010-03
Split plummer block housings SNV
For shaft diameters 20 mm to 160 mm and ¾ inches to 5½ inches

 
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Rulningslejer og glidelejer

Lejehuse

FAG lejehuse og tilhørende lejer er enheder, der er testet i maskiner, anlæg og apparater.

FAG lejehuse fremstilles primært af støbejern. På forespørgsel fås også lejehuse af stålgods og SG-jern. Da lejerne for det meste smøres med fedt, som er meget holdbart, har de fleste huse ingen smørenipler til eftersmøring. Lejehusene er dog udstyret med markeringer, så der ved behov kan bores og monteres smørenipler. Det er vigtigt at sikre sig, at overflødigt fedt ved eftersmøring kan slippe ud.

Lejesæderne i huset er som regel bearbejdet således, at lejerne kan forskydes og altså virke som frilejer. Styreleje funktioner fås ved at anbringe ringe (styreringe) omkring lejet, hvis disse er angivet i tabellerne. Styreringe skal bestilles separat.

Huse uden styreringe fås i en udførelse til frilejer (L) eller til styrelejer (F).

Alle yderflader på FAG lejehuse, der ikke er spåntagende bearbejdet, er malet med en primer (farvetone RAL 7031, blågrå). Malingen bør males med en kunstharpiks-, polyurethan-, akryl-, epoxyharpiks-, klorkautsjuk-, nitroholdige- eller syrehærdende lak. Korrosionsbeskyttelsen på inder- og yderflader, der ikke er malet, kan let fjernes.

Til tætning af lejehuse findes der berørende og berøringsfrie akseltætninger, samt en kombination af begge, alt afhængig af lejehusets anvendelse, se tegning i skema.

 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept