YDERLIGERE INFORMATIONER
 
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Rulningslejer og glidelejer

Cylindriske aksialrullelejer / cylindriske aksialrullekranse, aksialskiver

Cylindriske aksialrullelejer

Cylindriske aksialrullelejer er sammensat af cylindriske aksialrullekranse, husskiver og akselskiver.
Lejerne har en kompakt aksial udførelse, meget stor bæreevne, har en stor stivhed og kan optage aksiale kræfter i én retning.

Cylindriske aksialrullekranse

Cylindriske aksialrullekranse består af aksialholder med en eller to rækker cylindriske ruller. Kransene har en kompakt aksial udførelse, meget stor bæreevne og har en stor stivhed. De kan optage aksiale kræfter fra en retning og virker i radial retning som frilejer. Aksialkranse kombineres med hus- og akselskiver eller integreres direkte i konstruktionen, hvor lejet monteres. Hvis de monteres uden aksiale lejeskiver, skal støttefladerne på de tilstødende maskindele virke som løbebaner.

Husskiver

Husskiver fremstilles ved en spåntagende proces, yderfladen er slebet og støttefladen finbearbejdet. De kan centreres udvendigt og kombineres med aksialkranse, hvis de omgivende maskindeles støtteflader ikke er egnet som løbebaner.

Akselskiver

Akselskiver fremstilles ved en spåntagende proces, boringen er slebet og støttefladen finbearbejdet. De kan centreres indvendigt og kombineres med aksialkranse, hvis de omgivende maskindeles støtteflader ikke egner sig som løbebaner.

Løbeskiver

Løbeskiver kan anvendes som hus- og akselskiver. Boring og yderflade er drejet, støttefladen er slebet.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept