KONTAKT
 
Vedligeholdelsesservice

TCO koncept

Schaefflers koncept til reduktion af de samlede udgifter (TCO, Total Cost of Ownership) er et godt redskab for både MRO- og OEM-kunder. Formålet er at reducere driftsudgifterne til lejer og optimere rådighedsfaktoren på vedvarende vis. Alle udgifter sammenlignes objektivt og målbart med de forventede fordele ved hjælp af egnede parametre.

Inden for MRO-området arbejder Schaeffler sammen med medarbejdere fra produktions- og vedligeholdelsesafdelinger om at optimere og bevare et anlægs værdi. Sammen med kunden definerer Schaeffler konkrete problemstillinger og leverer tekniske løsningsforslag. Desuden giver Schaeffler forslag til omkostningsreduktioner baseret på sine erfaringer fra specifikke brancher og områder. Analysen omfatter såvel anlæggets enkelte dele, drift og egnethed som selve implementeringen.

Schaeffler rådgiver også gerne OEM-kunder om produktdesign set i relation til optimal vedligeholdelse og bidrager gerne allerede i konstruktionsprocessen med forslag til reduktion af driftsomkostningerne.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept