KONTAKT
 
Tilstandsovervågning

Troubleshooting

Hvis der opstår uregelmæssigheder i en maskine, skal fejlen meget hurtigt opdages og afhjælpes. Takket være mange års erfaring fra forskellige brancher og applikationer er eksperter hos Schaeffler fortrolig med denne type opgaver.

En analyse er sammensat af diverse informationer. De kan eksempelvis bestå af tidligere målerapporter eller renoveringsrapporter. Er der ikke adgang til nogen målerapport, orienterer analyseeksperter sig gennem observation, gennemgang af maskindokumentation samt samtale med maskinoperatører.

Problemer med maskinanlægget viser sig ofte som eksempelvis afvigelser i svingningsforhold eller usædvanlige temperaturændringer. Foretager analyseeksperter målinger på en maskine, afhænger analysemetode af anlægget og fejltype. Analyseeksperter fra Schaeffler har erfaring med alle former for måleteknikker, lige fra frekvensmåling til måling af drejningsmoment eller endoskopiundersøgelser. Derved kan afvigelser opspores inden for kort tid, og løsningsforslag udarbejdes. Når undersøgelsen er afsluttet, følger en snak med de pågældende medarbejdere hos kunden. Her diskuterer man udfaldet af undersøgelsen, og gennemgår især de anbefalede tiltag.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept