KONTAKT
 
Tilstandsovervågning

Regelmæssig overvågning

Hvis de såkaldte maskindele "B" og "C" svigter, behøver det ikke umiddelbart at resultere i maskinstop, og det vil derfor ikke nødvendigvis medføre omkostningstunge skader. Hvis der er tale om sådanne maskindele, anbefales som regel en billigere offline overvågning. Eksperter fra Schaeffler hjælper med at finde frem til den mest hensigtsmæssige løsning; herunder enten kontinuerlig eller regelmæssig overvågning.

Med offline monitoring undersøges maskinerne med regelmæssige intervaller, f.eks. i form af en frekvensmåling hver 4. uge. Man opnår herigennem et mere dybdegående kendskab til maskinens normaltilstand. På den måde er det lettere at registrere afvigelser. For udarbejdelse af et offline koncept spiller følgende faktorer en vigtig rolle: Udvalg af målesteder og overvågningstilbehør såvel som bestemmelse af intervallet mellem målingerne. Forekommer der afvigelser ved målingerne, eller skal tendenser undersøges, er der mulighed for at sende data til analysecentralen hos Schaeffler. Her analyserer eksperter de indsendte data og udarbejder en rapport. Gennem samarbejdet med eksperter fra Schaeffler kan kunden opbygge egen analyse-knowhov.

Schaeffler tilbyder også hjælp til indsamling af måledata, hvis der skulle være behov for det. Eksperter foretager her regelmæssige undersøgelser hos kunden.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept