KONTAKT
 
Målemetoder

Moment- og kraftmålinger

Med momentmåling (Torque Measurement) tilbyder Schaeffler en service, hvormed det er muligt at vurdere restlevetiden på drivkomponenterne. Derudover er det muligt at overvåge og optimere produktionsprocesser. I modsætning til frekvensmåling kan FAG ProTorq bruges til at overvåge de værdier, som virker på de strukturelle elementer. Det drejer sig f.eks. om momenter, kræfter og andre fysiske enheder, hvor ændringer på op til 1 kHz kan måles.

En overvågning af drejningsmomentet, også som supplement til frekvensmåling, er altid meningsfuld, når drivelementer skal beskyttes mod overbelastning, eller hvis den den fysiske størrelse "drejningsmoment" spiller en vigtig rolle i produktionen. Typiske anvendelsesområder findes eksempelvis inden for brancherne stål og aluminium, olie og gas, råstofudvinding, grusgravsdrift, vindenergi samt papirindustri.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept