KONTAKT
 
Tilstandsovervågning

Kontinuerlig overvågning

I maskiner, der udgør kritiske elementer i produktionen, er en konstant overvågning ved hjælp af frekvensanalyse i mange tilfælde uundgåelig. En investering i Online Monitoring vil typisk have tjent sig ind på få måneder i form af færre ikke-planlagte maskinstop og derved færre omkostninger. Schaeffler kan tilbyde et bredt udvalg af løsninger til forskellige applikationer, eksempelvis mindre løsninger til små maskinenheder med kun en kanal, mellemstore systemer med op til kanaler, som kan udvides med flere moduler, og slutteligt også komplekse overvågningssystemer med op til 2 048 sensorer.

Ud over vejledning med hensyn til valg af det rette system, bistår Schaeffler også med at få overvågningen af anlægget op at køre. Der er her ikke kun tale om valg af hardware, men også om konfigurering af systemet, og i nogle tilfælde sammenkøring med eksisterende systemer.

Kunden vælger, om han selv vil stå for overvågningen, eller om Schaeffler skal stå for denne opgave. De forskellige kommunikationsmuligheder i overvågningssystemerne gør fjernanalyse gennem eksperter fra Schaeffler mulig.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept