YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Induktive opvarmningsapparater
KONTAKT
 
Termisk værktøj

Induktive opvarmningsapparater

 
 

De induktive opvarmningsapparater HEATER til lejer op til en masse på 1200 kg er optimeret i forhold til tidligere typer, hvad angår ydeevne og sikkerhed. De kan også anvendes til opvarmning af lejer med tætninger og fedt. Udover bordmodellerne HEATER10 til HEATER300 omfatter programmet også stationære apparater HEATER600 og HEATER12100 til store lejer. HEATER300 kan også omdannes til en mobil enhed ved hjælp af tilbehør.De induktive opvarmningsapparater HEATER leveres med et basisudstyr til de første anvendelser. Lejet, der skal opvarmes, anbringes enten vandret eller lodret.

 
 
 
 
 
Close

Opvarmningsapparaterne har forskellige funktioner.

Driftsformer
De induktive opvarmningsapparater kan indstilles på følgende måder:

  • temperaturstyring
  • tidsstyring
  • rampestyring (fra HEATER40).

Funktion
Princippet i et opvarmningsapparat består af en elektrisk spole med en kerne af jern (primær spole), som inducerer en høj induktiv strøm ved lav spænding i den sekundære spole (et leje eller en anden kortsluttet stålkomponent). På denne måde opvarmes lejet til montage. Ikke-metalliske dele og apparatet selv forbliver koldt.

FAG Heating Manager
FAG Heating Manager er et brugervenligt softwareprogram til valg af det optimale FAG opvarmningsapparat til opvarmning af lejer.

Først vælger man det leje, der skal opvarmes. Derefter vises lejetype, dimensioner, vægt og egnet opvarmningsapparat

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept