YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Hage- og tapnøgler
YDERLIGERE INFORMATION

FAG Mounting Manager

Montagevejledning til rulningslejer med konisk boring

FAG Mounting Manager

 
KONTAKT
 
Mekanisk værktøj

Hage- og tapnøgler

Disse nøgler kan anvendes til montering eller demontering af små lejer på koniske akselsæder, på klembøsninger eller på aftræksbøsninger.

 
 

Hagenøgler
Hagenøgler LOCKNUT-HOOK kan også anvendes til at demontere aftræksbøsninger ved hjælp af møtrikker. Hagenøgler fås i størrelser, der passer til møtrikker KM0 til KM40, beregnet til diametre fra 16 mm til 245 mm.
Hagnøglerne kan også bestilles som sæt. Sættet består af ti hagenøgler i størrelse KM0 til KM16, der leveres i et etui til at folde sammen, og er beregnet til diametre fra 15 mm til 100 mm.

 
 

Dobbelthagenøgler
Dobbelthagenøgler LOCKNUT-DOUBLEHOOK er beregnet til montage af sfæriske kuglelejer med konisk boring. Nøglerne fås i sæt. Der følger en momentnøgle med dobbelthagenøgle-sættet. Med momentnøglen kan man foretage helt præcise indstillinger af radialsløret. Dobbelthagenøglesæt er beregnet til møtrikker i forskellig størrelse. Der fås et sæt til møtrikker KM5 til KM8 og et til møtrikker KM9 til KM13. Det er også muligt at bestille hver del separat. På alle dobbelthagenøgler er vinklen angivet, der passer til det pågældende sfæriske kugleleje. Således opnås en præcis indstilling af forskydningvej samt reduktion af radialslør.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept