YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Hydraulisk værktøj
YDERLIGERE INFORMATION

FAG Mounting Manager

Montagevejledning til rulningslejer med konisk boring

FAG Mounting Manager

 
KONTAKT
 
Montage og demontage

Hydraulisk værktøj

Hydraulisk værktøj er beregnet til at give store kræfter. Dette værktøj er derfor særlig velegnet til montage og demontage af store lejer eller dele med konisk boring. Hydrauliske møtrikker anvendes som montageværktøj. Olieinjektorer, håndpumper eller motorpumper anvendes til at skabe det nødvendige tryk.

Montagemetoder
Lejer med konisk boring monteres enten direkte på den koniske aksel eller på en klem- eller aftræksbøsning på den cylindriske aksel. Indstillingen af radialsløret foregår enten ved måling af den aksiale forskydningsvej eller konventionelt ved hjælp af søgerblade

Måling af den aksiale forskydningsvej
Lejet anbringes på det koniske lejesæde med en hydraulisk møtrik. Starttrykket, der er defineret for alle lejer, tjekkes med et digitalt manometer på håndpumpe PUMP1000-4L-CONTROL . Der kræves en vis oliemængde til at indstille den angivne forskydningsvej. Denne nås med et angivet antal pumpeslag. Antal pumpeslag kan aflæses på håndpumpens tæller.

Denne montagemetode har følgende fordele:

  • enkel montage
  • meget høj grad af sikkerhed og nøjagtighed
  • korrekt montage af lejer med tætninger.


Måling af reduktion af radialsløret
Ved opdrivningen af lejet på det koniske lejesæde udvides inderringen, og derved formindskes lejets radialslør. Denne reduktion af radialsløret er målestok for, at lejet sidder stramt. Målingen foretages med søgerblade.

 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept