YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Håndpumpesæt
YDERLIGERE INFORMATION

FAG Mounting Manager

Montagevejledning til rulningslejer med konisk boring

FAG Mounting Manager

 
KONTAKT
 
Hydraulisk værktøj

Håndpumpesæt

Håndpumper har ettrinspumpe eller totrinspumpe med et manometer.

 
 

Ettrinspumpe
Håndpumpe PUMP1000-0,7L har en oliebeholder med et volumen på 0,7 l. Det maksimale olietryk er på 1000 bar.
Som tilbehør fås et digitalt manometer.

 
 

Totrinspumpe
Totrinspumper leverer en stor oliemængde op til 50 bar og skifter derefter automatisk til højtryksområdet. Derved opnås en hurtig arbejdsgang. Hvis oliebehovet er større, kan totrinspumperne leveres med 8 l oliebeholder (efterbetegnelse 8L). I tilfælde, hvor klem- eller aftræksbøsninger kræver en separat olietilførsel, fås en tovejsventil (efterbetegnelse D).
Til pumper med et olietryk på 1000 bar og tilslutning fås digitale manometre som tilbehør.

 
 

Pumpe til oppresning
Håndpumpe PUMP1000-4L-CONTROL er specielt velegnet som hydraulisk pumpe, når lejer skal skal presses op på et konisk lejesæde med en hydraulisk møtrik Først monteres lejet løst på lejesædet. Derefter monteres en egnet hydraulisk møtrik på akslen og håndpumpen tilsluttes. Håndpumpen betjenes, indtil det nødvendige tryk er til stede. Der pumpes videre svarende til forskydningsvejen ved montage, indtil slutpositionen er nået.
Betjeningsvejledningen til pumpe PUMP1000-4L-CONTROL indeholder en tabel, der viser antal pumpeslag til en given oppresning. Den nødvendige oppresning beregnes ved hjælp af beregningsprogrammet Mounting Manager.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept