YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Tilbehør
KONTAKT
 
Montage og demontage

Tilbehør

Transport- og montageværktøj

Transport- og montageværktøj BEARING-MATE er beregnet til optimal håndtering af mellemstore og store lejer. Værktøjet kan også anvendes ved opvarmning af lejer ved montage.

Det består af to håndtag og to stålbånd. Stålbåndene spændes fast om lejets yderring. Ved transport af toradede sfæriske rullelejer og sfæriske kuglelejer forhindrer de to medfølgende håndtag, at inderringene vipper.

Når værktøjet sidder fastspændt på lejet, skal det bæres af to personer eller af en kran. Hvis man anvender bæreremme til transporten med kran, kan lejet drejes og indstilles i den ønskede position.

Under opvarmningen kan lejet blive siddende på værktøjet. Det udvides tilsvarende med lejet.

Værktøjet kan anvendes til lejer med en vægt på 500 kg og ved temperaturer op til +160 °C.

 
 

Montagepasta

Montagepasta letter montage af lejeringe og forhindrer stick-slipeffekter, rivninger, slitage og pasningsrust. Den beskytter mod korrosion.

Den kan anvendes ved temperaturer mellem –30 °C og +150 °C.

Pastaen er modstandsdygtig over for vand og flere typer alkaliske og sure opløsningsmidler.

 
 

Korrosionsbeskyttelsesolie

Denne olie beskytter lejer, der har været pakket ud. Den er derudover god til beskyttelse af blanke metaloverflader på apparater og maskiner, der opbevares indendørs.

Som hovedregel skal korrosionsbeskyttelsesolien ikke fjernes, før rulningslejet tages i brug. Olien kan arbejde sammen med de fleste almindelige smørefedter og olietyper.

Olien kan dog let fjernes med alkaliske opløsningemidler eller neutrale rengøringsmidler.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept