YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Doseringsanlæg
KONTAKT
 
Smøreapparater

Doseringsanlæg

Fedtsprøjter

Fedtsprøjterne har en 4-cifret digital måler, der viser smøremiddelmængden i gram. Det er muligt at indstille smøremidlets aktuelle vægt.

 
 

Fadpumper

ARCA-PUMP-BARREL fadpumper er trykluftdrevne og egner sig til at lede store fedtmængder med højt tryk over lange distancer. Fadpumper kan enten anvendes som trykpumper til enkeltstående smøreanlæg eller som forsyningspumpe til centralsmøreanlæg.

Der fås følgende tilbehør til fadpumperne: låg (støvdæksel), følgeplade, højtryksslange og fedtsprøjter.

 
 

Fedtpumpe og højtryksslange

Fedtpumpen kan anvendes til manuel eftersmøring af rulningslejer ved hjælp af smørenipler.

Beholderen på fedtpumpen kan fyldes med 500 g fedt i løs vægt eller med en 400 g patron. Patronen skal være i henhold til DIN 1284 (diameter 53,5 mm , længde 235 mm).

Fedtpumpen sluttes til smøreniplen med en højtryksslange. Højtryksslangen skal bestilles separat. Tilslutningsgevind er G1/8. Højtryksslangen har en hydraulisk kobling for tilslutning af smørenippel i henhold til DIN 71412.

Alternativt kan højtryksslangen være forsynet med en kobling til cylindriske smørenipler i henhold til DIN 3404.

Det er muligt at tilslutte trykslanger med koblinger til andre typer smørenipler i henhold til DIN 3404 eller andre mundstykker. Disse dele kan købes i de fleste specialforretninger.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept