YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Smøresystemer
KONTAKT
 
Smøring

Smøreapparater

Automatiske smøresystemer og smøreapparater forsyner lejet med den rigtige smøremiddelmængde. Det forebygger de mest almindelige årsager til, at et leje svigter: utilstrækkelig eller forkert smøring. Ca. 90% af alle rulningslejer er smurt med fedt. Ved at eftersmøre med den rigtige fedtmængde i passende intervaller forlænges lejelevetiden markant.

Fedtpumper egner sig til manuel eftersmøring.


Smøresystem

Et enkelt- eller flerpunkts-smøresystem sørger for en præcis tilførsel af fedt uafhængigt af temperaturen. Smøreperioderne kan indstilles individuelt.


Smøreapparater

Ved hjælp af et automatisk smøreapparat forsynes rulningslejet med frisk fedt i korrekt mængde på de rigtige tidspunkter.

Smøreapparaterne overholder smøre- og serviceintervallerne og forhindrer, at lejet smøres for lidt eller for meget. Maskinens stilstandstid forkortes, og omkostningerne reduceres.

Smøreapparaterne kan indstilles til det enkelte rulningsleje. De kan anvendes til mange forskellige applikationer, f.eks. til pumper, kompressorer, ventilatorer, transportanlæg eller maskiner.

Smøreapparater har følgende fordele:

  • individuel og præcis tilførsel til hvert enkelt leje
  • fuldautomatisk og vedligeholdelsesfri drift
  • økonomisk fordelagtig sammenlignet med manuel eftersmøring
  • forskellige smøreperioder
  • opbygger tryk op til maksimalt 50 bar, og derved klares eventuelle forhindringer.
 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept