YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Vedligeholdelsesprodukter
KONTAKT
 
Produkter & Services

Vedligeholdelsesprodukter

Montage og demontage

Vores produktsortiment omfatter værktøj til mekanisk, hydraulisk og termisk montage og demontage af lejer.
Mekaniske værktøj anvendes typisk ved mindre lejer. Montage og demontage af mellemstore og store lejer foretages især med hydraulisk eller termisk værktøj. I programmet indgår også måle- og hjælpeværktøj (f.eks. transportværktøj og handsker).

 
 

Smøring

Arcanol lejefedt giver de bedste forudsætninger for en sikker, holdbar og økonomisk lejring. Disse fedttyper sikrer således, at lejet fungerer optimalt, og fedtet yder dermed et vigtigt bidrag til at undgå, at lejet svigter. Arcanol programmet er sammensat således, at stort set alle anvendelsesområder er dækket ind. Det består af både standardfedt og specialfedt. Smøreapparater runder programmet af. De sørger for regelmæssig eftersmøring og sikrer dermed en længere lejelevetid.

 
 

Opretning

Vores produkter bruges til at oprette aksler og remskiver og teste remspændinger. Opretning af remskiver og kædehjul formindsker slitage af og energitab i remtræk, lejer og tætninger. Der opstår mindre varme, og maskinernes levetid og driftsikkerhed øges. Den optimale remspænding er en væsentlig forudsætning for en maksimal levetid af remtrækket. Derudover slides drivkomponenterne mindre, energiforbruget reduceres, og effektiviteten stiger.

 
 

Tilstandsovervågning

Tilstandsovervågning medvirker til, at maskiner og anlæg kan opnå en høj "oppetid" og lang levetid. FAG produkter hjælper med til at planlægge vedligeholdelsesarbejdet og reducere omkostningerne. Sortimentet indeholder eksempelvis temperaturmåler og lytteudstyr, som gør det muligt at kontrollere driftstilstanden. Målesystemer til overvågning af vibrationer, tilspændingsmomenter og smøremidler udgør et vigtigt element i programmet.

 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept