YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Vibration
KONTAKT
 
Tilstandsovervågning

Vibration

Frekvensanalysen er den mest pålidelige metode til påvisning af defekter i maskiner på et tidligt stadie. Ubalance og opretningsfejl kan ligesom rulningslejeskader og gearskader påvises med frekvensanalysen.

FAG's udstyr til frekvensmåling hjælper med til at planlægge vedligeholdelsesarbejdet, forlænge lejelevetiden og reducere omkostningerne. Herigennem optimeres anlægget, og risikoen for ikke-planlagte driftsstop minimeres.


Overvågningsapparater offline og oline

Inden for offline overvågninsudstyr (regelmæssig overvågning) kan Schaeffler tilbyde FAG Detector III .

Til online overvågningsudstyr (kontinuerlig måling) tilhører FAG SmartCheck, FAG DTECT X1 s, FAG WiPro s og FAG ProCheck.

Alle online systemer har som standard en lang række kommunikationsmuligheder for optimal opkobling til kontrol- eller overvågningsanlæg.


Global service

Schaeffler har en verdensomspændende servicevirksomhed både til det enkelte apparat og generelt omkring tilstandsovervågning - fra kundehotline til kundespecifikke servicekontrakter.

 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept