YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

FAG SmartCheck
FAG SMARTCHECK HOW-TO
 
YDERLIGERE INFORMATIONER
Publikationer
 

Teknisk produktinformation | 2017-06
FAG SmartCheck
High process security by means of decentralised machinery monitoring

 
 

Produktblad | 2017-04
Continuously monitoring the machine’s condition: FAG SmartCheck starter kit

 

Flyer | 2012-12
Condition Monitoring für die Gesamtanlagen-effektivität
Flyer zur Kooperation mit der e‑F@ctory von Mitsubishi Electric.

Download (PDF, 1.6 MB)

e-F@ctory Webseite

 
KONTAKT
 
Vibration

SmartCheck

FAG SmartCheck er et kompakt, innovativt og modulopbygget online måleudstyr til permanent overvågning af maskin- og procesparametre på decentral basis. Det giver mulighed for at foretage vibrationsovervågning af enheder, hvor det tidligere var for omkostningskrævende.

 
 
 
Close

FAG Smartcheck - Vibrationsovervågning til hver enkelt maskine

Vibrationsovervågning behøver ikke være kompliceret - det beviser FAG SmartCheck. Det er en fleksibel løsning, der tilpasser sig dine behov og opfylder selv komplekse udfordringer.

 
 
 

FAG SmartCheck egner sig eksempelvis til påvisning - på et tidligt stadie - af lejeskader, ubalance og opretningsfejl på:

  • elektro- og gearmotorer
  • vakuum- og væskepumper
  • ventilatorer og blæsere
  • gearkasser og kompressorer
  • spindler og værktøjsmaskiner
  • separatorer og dekantere
 

Plug-and-Play system
FAG SmartCheck er klar til brug. Ved modtagelsen indeholder sensoren en række nøgledata, der giver mulighed for en generel, pålidelig maskinovervågning.

Desuden indeholder sensoren forskellige skabeloner med forprogrammerede parametre til overvågning af f.eks. ventilatorer, pumper og lejer. Disse parametre kan let tilpasses individuelle behov. Den integrerede database over standard FAG og INA lejer gør det lettere at konfigurere og senere analysere de registrerede data.

 

Overvågede parametre
Ud over standardparametrene vibration og temperatur er det muligt ved tilslutning at overvåge yderligere, almindelige driftsparametre som tryk eller flow. Alle parametre kan korreleres med hinanden og inddrages i alarmkonfigurationen.

Data registreres og analyseres decentralt i systemet. Den aktuelle maskintilstand kan vises direkte på sensoren eller overføres til en anden kontrolenhed. Der kræves kun, at FAG SmartCheck er tilsluttet den eksisterende netværksstruktur.

 

Styring med Mitsubishi controllere

Den generelle kommunikation med controllere kan ske ved at forbinde analoge og digitale grænseflader med controlleren. Kommunikationsprotokollen SLMP er implementeret specielt til Mitsubishi controllere i L og Q serien. På denne måde er det muligt at overføre måleværdierne direkte og informere om f.eks. skader på lejer, ubalance, skævstilling eller temperatursvingninger - operatøren modtager en tekstbesked på controlleren.

 

Opkobling via internettet
FAG SmartCheck har et intuitivt brugerkoncept, der er udført som et webinterface. Det er derfor muligt at koble op til systemet via internettet med en standard internetbrowser. Webinterfacet kan anvendes til at konfigurere systemet og se de aktuelle data.

 

Fjernovervågning
Data kan overføres til andre enheder via fjernacces, og der analyseres af operatøren eller eksterne serviceudbydere, som Schaefflers vibrationseksperter.

Dette er især interessant for kunder, der kun har lidt erfaring i dataanalyse eller ønsker at outsource dette område.

 
Microsite FAG SmartCheck   FAG SmartCheck App   FAG SmartQB
   

til Micrositet

 

til the App Store


til Google play

 

Læs mere


Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept