YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

DTECT X1 s

FAQ DTECT X1 s

Til FAQ
YDERLIGERE INFORMATIONER
KONTAKT
 
Vibration

DTECT X1 s

FAG DTECT X1 s er et fleksibelt online system til overvågning af roterende maskineelementer og komponenter inden for maskinindustrien. Typiske anvendelsesområder er f.eks. inden for stål-, råstof-, papir- og skibsindustrien.

Systemet er driftsikkert og registrerer eventuelle skader på et tidligt stadie, hvilket gør det muligt at undgå ikke-planlagte og kostbare driftsstop. Dette reducerer risikoen for eventuel nedbrud i produktionen. Dermed stiger rådighedsfaktoren for maskiner og anlæg.

 

Alsidigt system
Systemet og dets software kan skræddersys til kundens individuelle behov.

Basisapparatet består af et system med 8 kanaler. Hertil kan der forbindes forskellige accelerations-, hastigheds- og positionssensorer.

Takket være den kompakte størrelse og det robuste kabinet (beskyttelsesklasse IP 67) er det ideelt til en lang række overvågningsopgaver. Systemet har standardiserede connectorer, der letter installationen til maskiner og anlæg.

 

Fjernovervågning
Fejl og skader på maskiner kan registreres, uden at en ekspert behøver være på stedet. Data kan overføres til andre enheder via fjernacces, og der analyseres af f.eks. Schaefflers vibrationseksperter.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept