YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Tilspændingsmoment
KONTAKT
 
Tilstandsovervågning

Lastovervågning

Online overvågningssystemer af denne type er beregnet til at vurdere restlevetiden af højt belastede komponenter samt til at overvåge processer.

Det online overvågningssystem FAG ProTorq egner sig til overvågningsopgaver inden for mange brancher på grund af dets fleksibilitet.

 

Det giver mulighed for:

  • tidlig varsling af overbelastning og eventuel svigt af komponenter
  • pålidelig vurdering af restlevetiden
  • optimeret anvendelse af komponenter og planlægning af vedligehold
  • kvalitets- og produktionsoptimering
  • designverificering og optimering af transmissionselementer
 

Funktionsmåde
FAG ProTorq kan anvendes til at måle signaler som drejningsmomenter, strækforlængelser, kræfter, tryk, temperaturer og forskydninger parallelt på op til 32 kanaler. Disse kan sammenholdes med produktspecifikke data til vurdering af signalerne. Derudover giver systemet mulighed for at beregne og sammenligne signaler med hinanden. Som resultat får brugeren via en automatisk rapportering et pålideligt udsagn om tilstanden af komponenter eller processer.

Måle-sensorsystemet egner sig også til barske driftsbetingelser i f.eks. valseværker eller offshore.

 

Individuelle kundeløsninger
AG ProTorq's mange anvendelsesmuligheder kræver en præcis definition af de nøgledata, der skal overvåges, inden systemets hard- og software konfigureres. På denne måde kan systemet tilpasses individuelt. Schaeffler rådgiver kunden i hele projektfasen. Når systemet er konfigureret af Schaeffler, får brugeren et intensivt kursus, der klæder ham godt på til anvende systemet. Hvis kunden ønsker det, kan eksperter fra Schaeffler foretage analysen af de registrerede måledata.


Troubleshooting
Hvis der ikke er behov for en permanent installation, er der også mulighed for, at Schaeffler foretager ad hoc målinger. Målet er at finde en enkel metode til at måle uforudsete komponentsvigt.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept