YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Apparat til måling af remspænding
FAG remspændings-beregner
 
KONTAKT
 
Opretning

Apparat til måling af remspænding

Den robuste og handy FAG Top-LaserTRUMMY2 er et optisk-elektronisk manuelt apparat til måling af remspænding (opspændingskraft).

Den optimale remspænding er en væsentlig forudsætning for en maksimal levetid af remtrækket. Derudover slides drivkomponenterne mindre, energiforbruget reduceres, og effektiviteten stiger.

FAG Top-LaserTRUMMY2 kan anvendes overalt og består af en målesonde uden kabel for direkte tilslutning, en målesonde med kabel til svært tilgængelige steder og en betjeningsenhed, der kan vise de relevante parametre for remspænding som frekvens i Hz eller kraft i N.

Apparatet er nemt og sikkert at betjene og kan indstilles til flere sprog. Alle dele til FAG's apparat til måling af remspænding leveres samlet i kuffert.

FAG's apparat til måling af remspænding skal som minimum kalibreres hvert 2. år. FAG Top-LaserTRUMMY2 skal derfor sendes til os for kalibrering.

Remmasse og længde skal indtastes, før remspændingen beregnes. Derefter bringes remmen i svingning. Apparatet måler egenfrekvensen ved hjælp af et stroboskoplys og udregner derefter remspændingen. Denne teknik er mere driftsikker i forhold til måling med lydbølger.

 
 
 
 
 
Close

 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept