YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Rulleomløbsenheder
 
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Profilskinneføringer

Rulleomløbsenheder

Rulleomløbsenheder RUE er - takket være cylindriske ruller - de profilskinneføringer fra INA, der har den største bæreevne og stivhed . De består af mindst en føringsvogn med et fuldradet føringssystem, en føreskinne, integrerede elastiske skrabere på endefladen af føringsvognen, tætningslister på vognens over- og underside samt hætter til at lukke boringerne på skinnen med.

Føringsvogn og føringsskinne i en rulleomløbsenhed er afstemt efter hinanden ud fra en meget indsnævret tolerance på forspændingen. Det er muligt at kombinere vogne og skinner alt efter behov.

Kugleomløbsenheden KUSE egner sig til acceleration op til 100 m/s2, hastigheder op til 180 m/min og driftstemperaturer fra –10 °C til +100 °C. De anvendes i applikationer med lange, ubegrænsede slaglængder, store og meget store belastninger og tilsvarende stor og op til meget stor stivhed.

Enhederne fås også i en støjoptimeret udførsel samt i X-life kvalitet.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept