Lineære rulnings- og glidelejer

Profilskinneføringer

 

Profilskinneføringerne er kompakte rulle- eller kugleføringer med stor stivhed og bæreevne. Føringerne kan optage kræfter i alle retninger med undtagelse af bevægelsesretningen og momenter om alle akser. De fås med forskellige nøjagtigheder og forspændingsklasser og egner sig dermed også til konstruktioner, hvor der stilles store krav til føring og positionering.

Profilskinneføringerne er opbygget i moduler; det vil sige, at de forskellige størrelse skinner inden for en serie kan kombineres med alle vogntyper. Det giver en mere økonomisk lineærvogn, simpel montage, samt det er lettere at anskaffe reservedele.

Profilskinneføringer har et integreret fedtreservoir for at reducere eftersmøringsintervallet samt omkostninger til vedligeholdelse. Føringsvognen er udstyret med en tætning, der beskytter rulningslegemerne mod forurening selv under vanskelige driftsforhold.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept