YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Miniature-kugleomløbsenheder
 
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Profilskinneføringer

Miniature-kugleomløbsenheder

Toradede miniature-kugleomløbsenheder

Føringerne er forspændte, lineære styrelejer til begrænsede og ubegrænsede slaglængder. De har en mellemstor bæreevne og en mellemstor til stor bæreevne for momentet.
Kugleomløbsenhederne er opbygget i moduler, hvilket giver mulighed for at udskifte skinne og vogn inden for samme nøjagtighedsklasse. Dette forenkler montagen af føringer og gør det lettere at servicere.
Rulningslegemer og føreskinner er rustfri. Tætninger i endefladen af vognen beskytter rulningssystemet mod forurening. Vognene er fedtsmurt og kan eftersmøres. Skinner og vogne fås også i en bredere udførsel.

Fireradede miniature-kugleomløbsenheder

Fireradede miniature-kugleomløbsenheder er montageklare føringer til begrænsede slaglængder. Deres bæreevne og stivhed varierer fra stor til meget stor.
Rulningslegemer og føreskinner er rustfri. Tætninger i endefladen af vognen beskytter rulningssystemet mod forurening. Eftersmøringsintervallet forlænges gennem et integreret fedtreservoir. Vognene er fedtsmurt og skal eftersmøres iht. driftsbetingelserne.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept