YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Kugleomløbsenheder
 
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Profilskinneføringer

Kugleomløbsenheder

Seksradede kugleomløbsenheder

Seksradede kugleomløbsenheder KUSE er føringer, som er baseret på kugler, og som har den største bæreevne samt største stivhed. De består af mindst en føringsvogn med et fuldradet kugleføringssystem, en føreskinne, integrerede elastiske skrabere på endefladen af føringsvognen, tætningslister på vognens over- og underside samt hætter i kunststof.
Kugleomløbsenheden KUSE egner sig til acceleration op til 150 m/s2, hastigheder op til 300 m/min og driftstemperaturerer fra –10 °C til +100 °C. De anvendes i applikationer med lange, ubegrænsede slaglængder, store og meget store belastninger og tilsvarende stor op til meget stor stivhed.

Fireradede kugleomløbsenheder

De fireradede kugleomløbsenheder KUVE udgør det mest alsidige og mest udbyggede INA-program inden for profilskinner. Enhederne består af mindst en føringsvogn med et fuldradet kugleføringssystem, en føreskinne, integrerede elastiske skrabere på endefladen af føringsvognen, tætningslister på vognens over- og underside samt hætter i kunststof.
Kugleomløbsenheden KUVE egner sig til acceleration op til 150 m/s2, hastigheder op til 300 m/min og driftstemperaturer fra –10 °C til +100 °C. De anvendes i applikationer med lange, ubegrænsede slaglængder, store belastninger, stor stivhed og lav friktion.
Enhederne fås også i en støjoptimeret udførsel samt i X-life kvalitet.

Toradede kugleomløbsenheder

Toradede kugleomløbsenheder er det økonomiske alternativ, hvis der kun stilles mellemstore krav til belastningsgrad. Enhederne består af mindst en føringsvogn med et fuldradet kugleføringssystem, en føreskinne, integrerede elastiske skrabere på endefladen af føringsvognen, tætningslister på vognens underside samt hætter i kunststof.
Kugleomløbsenhederne egner sig til acceleration op til 150 m/s2, hastigheder op til 180 m/min og driftstemperaturer fra –10 °C til +100 °C. De anvendes i applikationer med lange, ubegrænsede slaglængder, mellemstore belastninger, mellemstor stivhed og lav friktion.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept