YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Miniature-slædeføringer
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Lineære rulnings- og glidelejer

Miniature-slædesføringer

Miniature-vogne

Miniature-vogne med cylindriske rulleholdere er rustfrie og montageklare slædeføringer til begrænsede slaglængder. De har en stor bæreevne, stivhed og er meget pæcise ved selv de mindste indbygningsdimensioner. De erstatter pga. deres meget kompakte konstruktion ofte lejringer, der kræver betydelig større indbygningsdimensioner. Enhederne konstrueres i mange vogn- og skinnelængder, hvilket resulterer i meget økonomiske konstruktioner.
Miniature-vogne er lineære styrelejer. De kan optage kræfter i alle retninger med undtagelse af bevægelsesretningen og momenter om alle akser. De har en større stivhed end kugleomløbsenheder og har derudover et meget roligt og præcist løb.
Enhederne er særlig egnet til korte slaglængder, bevægelser med lav friktion samt oscillerende bevægelser. Derudover kan de klare store belastninger og har samtidig en stor stivhed. De anvendes især inden for medicoindustrien, elektronikindustrien, i robotter, laboratorier og applikationer i renrum.

Miniature lineære føringssæt

Miniature lineære føringssæt med rulleslædeføringer er rustfrie, montageklare slædeføringer til begrænsede slaglængder, der forspændes ved montagen. Føringerne har en stor bæreevne, stivhed, er meget pæcise og kræver kun meget små indbygningsdimensioner. Lineærføringssættet er meget fleksibelt og kan derfor tilpasses til den enkelte konstruktion. Sættene leveres i mange længder alt afhængig af anvendelsessituationen.
Sættene er særlig egnet til korte slaglængder, bevægelser med lav friktion og oscillerende bevægelser. De kan derudover klare store belastninger og har samtidig en meget stor stivhed.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept