Lineære rulnings- og glidelejer

Rulleomløbssko

 

Rulleomløbssko egner sig i forbindelse med føreskinner til anordninger med styre-/styreleje eller styre-/frilejer. De danner et lejringssystem til lineær bevægelse med ubegrænset slaglængde. I lukkede konstruktioner kan de optage kræfter i alle retninger og momenter om alle akser. De har en ekstrem stor bæreevne og kræver samtidig kun små indbygningsdimensioner. Føringerne kan forspændes ved hjælp af en opspændingskile og har i forspændt tilstand en ekstrem stor stivhed.

Rulleomløbsføringer, der kan være opbygget af mange forskellige kombinationer af føringselementer, giver mulighed for en lang række applikationer inden for maskinkonstruktion, hvor der kræves meget præcise føringer ved lange forskydningsveje.

Produktprogrammet suppleres af en opspændingskile til præcis indstilling af forspændingen, indstillingsapparater til måling af hvordan den omgivende konstruktion kan omformes, hvis der skal kunne optages forspændingskræfter. Derudover fås adapter til en enkel montage af rulleomløbssko i 45°-anordning.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept