Publikationer
 

Brochure | 2005-09
BEARINX®-online Spindle Calculation

 
Beregning

BEARINX-online
spindellejeberegning

Effektivt beregningsprogram fra Schaeffler Group - nu også online

 

Gængse beregningsværktøjer er ofte baseret på meget simple beregningsmodeller. I mange tilfælde tages der hverken højde for lejets hældning, som opstår pga. akslens bøjning eller de forskellige type lejers forskellige fjederkonstanter. Også den indre trykfordeling i lejet, som er afgørende for lejets udmattelseslevetid, bestemmes ofte ud fra simplificerede modeller.

 

BEARINX-online gør det muligt at bestemme den reelle belastning under hensyntagen til akslens bøjning og lejets fjederkonstant. Derved beregnes lejets indre trykfordeling præcist såvel som fladetrykket ud fra profilen i rulningslegemet.

 
Enkel indtastning af data for en type spindelleje
 
Rulningslejer fra INA-FAG databasen
 
Grafisk visning af reaktionerne på akslen
 
 

Brugervenlig brugerflade

Algoritmerne i BEARINX-online spindellejeberegning er identiske med dem i Schaefflers BEARINX. BEARINX-online spindellejeberegning giver mulighed for beregning af enakslede systemer med flere lejer.

En Java baseret brugerflade gør det enkelt at angive lejedata. Den grafiske visning af din konstruktion giver overblik og forenkler kontrollen af data.

Du har adgang til de forskellige data og geometrier på rulningslejerne via en integreret INA-FAG database. Den egentlige beregning overtages af kraftige beregningsservere hos Schaeffler Group.

Schaeffler lejeeksperter lige i nærheden

De filer, du opretter i BEARINX-online spindellejeberegning er kompatible med BEARINX. Det forenkler kommunikationen med vores ingeniører, og man undgår dobbeltarbejde.

En overskuelig resultatliste i HTML-format samt den grafiske visning over reaktionerne på akslen og lejets indre trykfordeling gør det lettere at analysere på de forskellige konstruktionsmuligheder. Et omfattende hjælpesystem og online undervisning gør det muligt at udnytte BEARINX-online spindellejeberegning fuldt ud.

Bilag 4 til DIN ISO 281 (april 2003) definerer først og fremmest en standardiseret beregning af udmattelseslevetiden ved at anvende nyeste computerbaseret beregningsmetode. Du har selvfølgelig adgang til denne beregningsmetode i den nye online version.

 
Ikke alt kan klares online: Den personlige kontakt er især vigtig ved beregning af spindellejer.

Forstærket samarbejde

Hensigten med udviklingen af BEARINX-online er ikke at flytte rådgivning og beregningsservice væk fra Schaeffler. Tværtimod ønsker vi derigennem at styrke vores samarbejde. Målet er, at gøre det muligt på et tidligt stadie i processen at foretage et relevant førstevalg af leje og derved forkorte udviklingsprocessen.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept