KONTAKT

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Herzogenaurach
Tyskland

Tlf. +49 9132 82 12 77
Fax +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
BEARINX-online
linearberegning

Krav

Denne service er kun for Schaeffler kunder!

 
 

Krav

Systemkrav
Den egentlige beregning gennemføres på servere hos Schaeffler. Den lokale hardware sørger udelukkende for brugeroverfladen. Der stilles derfor ikke særlige krav til brugerens hardware.
Hardware
Processor: 500 MHz eller mere
Hukommelse: minimum 256 MB (512 MB anbefales)
Skærmopløsning: 1024 x 768 eller større
80 MB ledig harddisk
ISDN internetforbindelse (DSL anbefales)
Software
Java 2 Runtime Environment
Java plugin kompatibel browser
 
 

En stadig kortere udviklingstid og produktlevetid lægger pres på maskinbyggere og deres leverandører. Skal man gå forrest, kræver det en hurtig reaktionstid, faglig kompetence og en god tilpasningsevne. Med Schaeffler har du fundet den rigtige partner.

Vi giver derfor vores kunder mulighed for selv at drage nytte af BEARINX. Med BEARINX-online linearberegnig får du adgang til det nye modul i BEARINX, hvor man kan konstruere linearsystemer.

Hvilke forudsætninger kræves der?

For at give dig et grundlæggende kendskab til programmet, kan vi tilbyde dig at deltage på et af vores kurser. Det vil give dig en større forståelse for de anvendte beregningsmodeller. Du lærer brugerfladen at kende, og derudover viser vi, hvordan resultaterne skal anvendes korrekt.

Anvendelsesbetingelserne for softwaren samt retten til yderligere fornødne services som f.eks. undervisning og support fastlægges gennem en gensidig kontraktlig aftale.

Der opkræves et gebyr for undervisning og adgang til BEARINX-online linearberegning.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept