Publikationer
 

Brochure | 2010-06
Bearinx®-online Linear Calculation

 
Beregning

BEARINX-online
linearberegning

Effektiv software til beregning fra Schaeffler Group - nu også online

 

Gængse beregningsværktøjer er ofte baseret på meget simple beregningsmodeller. I mange tilfælde tages der hverken højde for akselforskydninger og akseludbøjninger, eller om skinner og understøtninger er stive eller elastiske. Også den indre trykfordeling i lejet, som er afgørende for lejets udmattelseslevetid, bestemmes ofte ud fra simplificerede modeller.

 

BEARINX-online linearberegning gør det muligt at bestemme den reelle belastning under hensyntagen til linearlejernes fjedring sammen med skinner og vogne. Derved beregnes lejernes indre trykfordeling også præcist samt fladetrykket ud fra profilen og de forskellige forspændingsklasser.

 
Brugervenlig brugerflade
 
Standard linearakse med to skinner og fire rulleomløbsenheder RUE45-E
 
Online beregning på en tre-akslet værktøjsmaskine
 
 

Brugervenlig brugerflade

Algoritmerne i BEARINX-online linearberegning er identiske med dem, der anvendes i BEARINX. BEARINX-online linearberegning giver mulighed for beregning af flerakslede linearsystemer.

En Java baseret brugerflade gør det enkelt at angive data. Den grafiske visning af din konstruktion giver overblik og forenkler kontrollen af data.

Du får adgang til de forskellige lejedata og geometrier på linearlejerne via en integreret INA-FAG database. Kraftige beregningsservere hos Schaeffler KG overtager den egentlige beregning.

Schaeffler lejeeksperter lige i nærheden

De filer, du opretter i BEARINX©-online linearberegning er kompatible med BEARINX©. Det forenkler kommunikationen med vores ingeniører, og man undgår dobbeltarbejde.

En overskuelig resultatliste i HTML-format samt den grafiske visning af fladetrykket og den indre trykfordeling i lejerne gør det lettere at analysere på de forskellige konstruktionsmuligheder. Et omfattende hjælpesystem og online undervisning giver mulighed for at udnytte BEARINX©-online linearberegning.

 
Ikke alt kan klares online: Den personlige kundekontakt og rådgivning omkring linearløsninger er vigtig for os!

Forstærket samarbejde

Hensigten med BEARINX-online linearberegning er ikke at flytte rådgivning og beregningsservice væk fra Schaeffler. Derimod er formålet at forstærke samarbejdet med vores kunder. Det skal være muligt på et tidligt stadie i processen at foretage det første valg af linearprodukter og derved forkorte udviklingsprocessen.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept