KONTAKT

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Herzogenaurach
Tyskland

Tlf. +49 9132 82 12 77
Fax +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
BEARINX-online
akselberegning

Krav

 
 
Systemkrav
Den egentlige beregning gennemføres på servere hos Schaeffler. Den lokale hardware sørger udelukkende for brugeroverfladen. Der stilles derfor ikke særlige krav til brugerens hardware.
Hardware
Processor: 500 MHz eller mere
Hukommelse: minimum 256 MB (512 MB anbefales)
Skærmopløsning: 1024 x 768 eller større
80 MB ledig harddisk
ISDN internetforbindelse (DSL anbefales)
Software
Java 2 Runtime Environment
Java plugin kompatibel browser
Macromedia Flash Player
 
 

Med BEARINX-online efterkommer vi et længe næret ønske fra vores kunder - nemlig at præcise beregninger skal kunne gennemføres ved hjælp af et effektivt program. En stadig kortere udviklingstid og produktlevetid gør det mere og mere nødvendigt at kunne reagere hurtigt fra eget skrivebord, hvis man fortsat vil være konkurrencedygtig. Skal man gå forest kræver det en hurtig reaktionstid og faglig kompetence.

Nu har du selv muligheden for at drage nytte af de mange muligheder, som det BEARINX giver én!

Hvilke forudsætninger kræves der?

BEARINX-online giver mulighed for beregning af komplekse elastiske akselsystemer. Vi tilbyder et 1-dages kursus, som kan give dig et grundlæggende kendskab til programmet. Det vil give en større forståelse for de anvendte beregningsmodeller. Du lærer brugerfladen at kende. Derudover viser vi, hvordan resultaterne skal anvendes korrekt.

Anvendelsesbetingelserne for softwaren samt ret til yderligere fornødne services som f.eks. undervisning og support fastlægges gennem en gensidig kontraktlig aftale. Der opkræves et gebyr for undervisning og adgang til BEARINX-online.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept