Publikationer
 

Brochure | 2012-11
Bearinx®- online Easy Linear
The calculation program for INA monorail guidance systems

 
Beregning

BEARINX-online
Easy Linear

Det gratis BEARINX-online modul til beregning af INA profilskinneføringer.
Der er tradition for god service i Schaeffler Group - og samtidig også for udvikling og produktion af præcisionkomponenter i topkvalitet.
For at sikre, at vores produkter anvendes korrekt, tilbyder vi dig og dit firma rådgivning og service allerede i udviklingsfasen.

Så let kan det gøres!
Med det nye BEARINX-online modul Easy Linear“ kan du let og bekvemt beregne den nominelle levetid for en dreven linearakse med rulningslejer. Beregningen tager højde for alle driv-, masse- og driftskræfter. Beregningsresultatet kan udskrives som en pdf-fil til dokumentation.

 

Brugervenlig brugerflade
Brugerfladen er meget brugervenlig med en overskuelig menu, der gør det let at indtaste data. Beregningsmodulet er prækonfigureret og indeholder således de hyppigst anvendte kombinationer af komplette linearføringer bestående af drivmekanisme, skinner og vogne. Desuden har man mulighed for selv at vælge aksekombination med op til fire føringer og 16 vogne..

 

Spændvidde
Easy Linear kan anvendes til beregning af alle INA profilskinneføringer:

  • rulleomløbsenheder RUE-E
  • fireradede kugleomløbsenheder KUE
  • fireradede kugleomløbsenheder KUVE-B
  • seksradede kugleomløbsenheder KUSE
  • toradede miniature kugleomløbsenheder KUEM
  • fireradede miniature kugleomløbsenheder KUME-C
 

Registrering
Beregnignsprogrammet Easy Linear findes kun som en onlineløsning, der kan anvendes kvit og frit - helt uden beregning. Når du har ladet dig registrere, hvilket kun tager et øjeblik, kan du straks gå i gang med dine beregninger.

Du kan oprette dig på:
http://bearinx-online-easy-linear.schaeffler.com

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept