Publikationer
 

Brochure | 2014-02
BEARINX®-online Easy RopeSheave
Reliable calculation of rope sheave bearing supports

 
Beregning

BEARINX-online Easy RopeSheave

Gratis modul til beregning af lejer i wireskiver
Der er tradition for god service i Schaeffler Group – og samtidig også for udvikling og produktion af præcisionskomponenter i topkvalitet. For at sikre, at vores produkter anvendes korrekt, tilbyder vi dig og dit firma rådgivning og service allerede i udviklingsfasen

Så let kan det gøres!
Med det nye BEARINX-online modul „Easy RopeSheave“ kan man beregne den statiske sikkerhedsfaktor og levetiden for lejer i wireskiver. Der tages højde for de nøjagtige data for lejets indvendige geometri samt profileringen af rulningselementer og løbebaner. Beregningsresultatet kan udskrives som en pdf-fil til dokumentation.

 

Brugervenlig brugerflade
Brugerfladen har en overskuelig menu, der gør det let at indtaste data for modulopbygning, lejevalg og driftsbetingelser. Der kan opbygges moduler med op til otte wireskiver og et eller to lejer pr. wireskive samt en valgfri stålbøsning mellem lejer og wireskive. Geometrier på rulningslejerne indlæses fra den integrerede INA-FAG database. Følgende driftsdata skal indtastes for beregning af et statisk eller fire dynamiske belastningstilfælde:

  • wirebelastning
  • omslyngningsvinkel
  • diagonaltræk
  • wirehasighed,
  • tidsandel og
  • systemtemperatur.
 

Registrering og log-in
Beregningsprogrammet "BEARINX-online Easy RopeSheave" findes som en onlineløsning, der kan anvendes kvit og frit – helt uden beregning. Når du har ladet dig registrere, kan du straks gå i gang med dine beregninger.

Du kan oprette dig som bruger på:
http://bearinx-online-easy-ropesheave.schaeffler.com

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept