Publikationer
 

Brochure | 2011-12
Bearinx®-online Easy Linear System
Convenient calculation for multi-axis positioning systems

 
Beregning

BEARINX-online
Easy Linearsystem

Gratis modul til beregning af INA linearsystemer
Online modul til linearsystemer

Det nye BEARINX-online-Modul "Easy Linearsystem" passer naturligt ind i vores programrække til beregning af linearmoduler. Således findes der allerede et online softwareprogram til beregning af profilskinneføringer: ”Easy Linear”

Med "Easy Linearsystem" kan du nu beregne den nominelle levetid og den statiske sikkerhedsfaktor for bæresikkerheden i fleraksede positioneringssystemer med drevne INA linearmoduler. Følgende generelle faktorer har betydning her:

  • Alle akser er forbundet, således at beregningen gælder det komplette linearmodul
  • Der tages højde for acceleration af bord- og maskinrammens masse, også over flere akser
  • Der benyttes arbejdspunkter til at beregne en eventuel deformation af linearsystemet.
 
 
 

Brugervenlig brugerflade
Brugerfladen er opbygget med en overskuelig menu, der gør det let at indtaste data til modelopbygning. Programmet består af simulerede og prækonfigurerede 1-, 2- eller 3-aksede positioneringssystemer. Du vælger selv drivmekanismer, hvorefter det ønskede linearsystem hurtigt vises og kan kompletteres med de nødvendige parametre.
Det er muligt at indtaste de gældende driftsdata individuelt for hver akse i menu navigationen. Fordelen ved det nye onlineprogram ses tydeligt i den interaktive dialogboks, hvor belastningsforhold, som fx hastighed, acceleration, tid og afstande kan indtastes. Herefter vises linearsystemet som et bevægelsesdiagram.
Brugeren har adgang til det omfattende produktprogram af INA linearmoduler og drev.

 

Automatisk tilbudsforespørgsel
Når beregningen er færdig, modtager du en mail med en liste over de vigtigste resultater samt indtastningsfilen og en pdf-fil med resultaterne.
Mailen indeholder et link, som du kan benytte, hvis du vil have et tilbud tilsendt. Denne forespørgselsmail indeholder alle dele, som dit linearsystem består af, samt et felt, hvor du kan indtaste yderligere oplysninger. Vi sender dig derefter et tilbud så hurtigt som muligt.

 

Registrering
Beregningsprogrammet BEARINX-online "Easy Linearsystem" findes som en onlineløsning, der kan anvendes kvit og frit - helt uden beregning. Når du har ladet dig registrere, kan du straks gå i gang med dine beregninger.

Du kan oprette dig som bruger på:
http://bearinx-online-easy-linearsystem.schaeffler.com

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept