Beregning

BEARINX-online Easy Ballscrew

Gratis modul til beregning af lejer for kuglegevindspindler
Der er tradition for god service i Schaeffler Group - og samtidig også for udvikling og produktion af præcisionskomponenter i topkvalitet. For at sikre, at vores produkter anvendes korrekt, tilbyder vi dig og dit firma rådgivning og service allerede i udviklingsfasen.

Så let kan det gøres!
Med det nye BEARINX-online modul „Easy Ballscrew“ kan du let og bekvemt beregne levetiden, indstillingsværdier for lejernes forspænding og opspændingen af kuglegevindspindlerne. Beregningsresultatet kan udskrives som en pdf-fil til dokumentation.

 

Brugervenlig brugerflade
Brugerfladen har en overskuelig menu, der gør det let at indtaste data til modelopbygning, lejevalg og belastning. De prækonfigurerede elastiske spindelsystemer med styre-/frilejer eller styre-/styreleje kan ændres, så de passer til den specifikke applikation. Du får adgang til lejedata og geometrier på rulningslejerne via en integreret INA-FAG database. Belastningsspektret kan inkludere transmissionskræfterne i forhold til position, omdrejningstal og belastninger i spindelmøtrikkens x-retning samt yderligere belastninger (f.eks. fra et remtræk) Til sidst indtastes information om smøremidlet.

 

Registrering og log-in
Beregningsprogrammet "Easy Ballscrew" findes som en onlineløsning, der kan anvendes kvit og frit - helt uden beregning. Når du har ladet dig registrere, kan du straks gå i gang med dine beregninger.

Du kan oprette dig som bruger på:
http://bearinx-online-easy-ballscrew.schaeffler.com

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept