YDERLIGERE INFORMATIONER

I vores bibliotek kan du søge informationer om vores produkter. Kreative medarbejdere er Schaeffler Groups fremtid. Du finder interessante tilbud under Job & karriere.

 
Om virksomheden

Forskning og udvikling

 
 
 
 
 

Innovation og "thinking outside the box"

Vi er en fremtidsorienteret virksomhed, der investerer i forskning og udvikling.

Det var også to geniale ideer, der startede succesen hos både INA og FAG. Med opfindelsen af kuglemøllen i 1883 blev Friedrich Fischer pioner og grundlægger af rulningslejeindustrien. Dr. Georg Schaeffler kom i 1949 med endnu et industrielt gennembrud i form af opfindelsen af nålelejet.

Ingeniørerne i Schaeffler Group udmærker sig gennem et kreativt ingeniørarbejde - ofte med ukonventionelle tilgange. Der stilles spørgsmålstegn ved det eksisterende, og man skal turde at gå nye og atypiske veje. Det er forudsætningen for, at nye ideer kan føres ud i livet.

Over hele verden arbejder vores medarbejdere i moderne forsknings- og udviklingscentre med nye og fremtidsorienterede produkter og teknologier. I tæt samarbejde med vores kunder fra automobil-, maskinbygnings samt luft- og rumfartsindustrien når man hele tiden frem til nye og overbevisende løsninger - både teknisk og økonomisk.

Udvikling af materialer og tribologi er kerneområder, når man skal udvikle nye produkter. Vi anvender værktøjer som simulation og rapid prototyping i udviklingen af nye produkter med stigende grad af kompleksitet, og produkter som involverer mechatronic. På prøvestande foretages alle nødvendige tests af de forskellige produkter - lige fra enkelte lejesystemer over til komplette køretøjer. Således øger vi driftssikkerheden af vores produkter og opnår vigtigt kendskab til produktudvikling og produktforbedring.

Vores kunder får produkter med store fordele. Blandt andet kan levetiden for lejer forlænges betydeligt ved at anvende vores egenudviklede overfladebehandlinger. Det er ikke kun lejet selv, der er integreret i moduler, men derimod også måle- og transmissionsteknikken. Egenudviklede beregningsprogrammer gør det muligt for vores ingeniører at beregne sig frem til den komplette gearløsning, som kunden skal bruge og finde det rigtige leje.

Innovation kræver regelmæssig viden- og erfaringsudveksling. Hvert år uddeles FAG Innovation Award på 25.000 euro, som har til formål at fremme forskning. Schaeffler Group lægger især vægt på kreativitet blandt medarbejderne. Vores ideenmanagement hører også til blandt de førende af sin slags i Tyskland.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept